Muuta mukavaa
Suosittelemme

Sivun historia

Verkkosivun historia, päivityksen sivujen sisältöön ja muuta sen sorttista tietoa mitä nyt yleensä verkkosivuista voisi kuvitella hamuavansa.

11 / 2012

Flunssa.com toimintapolitiikka uudistunut. Kaaosteoria – verkoston jäsenyys alkoi.

03 / 2011

Uudistettu Flunssa-sivusto flunssa.com aukaisee sivunsa.

02 / 2011

Flunssa – verkkosivusto ajatellaan laittaa uusiin kuosiin ja kattavemmin kertomaan flunssan hoidosta, lisäten myös tietoa allergioista ja rokotteista. Sivuston täysi brändääminen päätetään tilata mainostoimistolta että päästäisiin eroon palikkasivun tyylistä.

2008 – 2010

Jossain vaiheessa tällä aikavälillä sivun perustaja on löytänyt D-vitamiinien ihmeellisen maailman, ja oppinut että tehokkaalla D-vitamiinilla annostelulla estetetään sairastumista tehokkaasti. Flunssan poteminen jää lähes kokonaan historiaan.

2005 – 2008

Satunnaista flunssan sairastelua aina välillä, sivu pysyy melko muuttumattomana. Jossain vaiheessa opiskelija valmistuu.

02 / 2005

Sivuston perustanut opiskelija alkaa seurustelemaan. Uusi tyttöystävä antaa monia hyviä vinkkejä saitille jotka lisätään sivuston vinkkilistaan 🙂

10 / 2004

Flunssa.com verkkopalvelu avataan erään opiskelijan kokeneen viikon kuumeflunssan jälkeen. Sängyn pohjalta sadatellen nouseva opiskelija tarrautuu tietokoneeseensa ja päättää tehdä verkkosivut flunssan hoitoon.

Auttoiko artikkeli sinua? Klikkaahan tykkää-nappia!Jaa tietoa eteenpäin - Klikkaa nappeja alla:Tykkää meistä!
Lisätietoa
Suosittelemme
© 2004 - Kaikki oikeudet pidetetään - Kopiointi ehdottomasti kielletty
Mediakortti - Sivukartta - Mainosmyynti - Design by Studio Tulimeri